“Door bewustwording en acceptatie kan jij weer in verbinding komen met je gevoel”

Deze pagina is geschreven voor vrouwen die die niet meer in verbinding zijn met hun buik, oftewel hun gevoel. Dit gaat over jou. Over de vrouw die zichzelf voorbij rent en klachten zoals vermoeidheid, prikkelbaarheid, buikkrampen en heftige menstruatieklachten negeert. En over vrouwen met de diagnose Endometriose.

Stop! Haal adem en leg vier handen op je buik. Want samen met mij ga je voelen.

 Door bewustwording en acceptatie kan jij weer in verbinding komen met je gevoel. Je leert vanuit liefde naar jezelf te kijken. Zo ervaar jij meer rust en ruimte om je leven op jouw manier te creëren.

Je hebt je buik vol van:

Het opgejaagde gevoel en de onrust.

Geleefd worden.

Stess

Je lichaamsgewicht dat continu schommelt.

Het gevoel dat je leegloopt en de vermoeidheid.

Je hoofd dat maar blijft kletsen. Al die gedachten.

Endometriose.

Milde of zware buikzaken zoals: last van een opgeblazen gevoel, wisselende stoelgang, klachten rondom de menstruatiecyclus of klachten na aanleiding van een keizersnede, bevalling of andere buikoperatie.

Overgangsklachten

Kom weer in je kracht. Het is tijd voor jou. Voor jouw lichaam en jouw gevoel. Want dat mag er zijn. Het is de basis van waaruit jij je leven ten volste kunt leven. Want dat kan écht. Je doet jezelf te kort door te denken dat er geen oplossing is, ‘Ik moet er maar mee leven’. Maar dat moet niet! Ja, je moet misschien leven met jouw klachten, maar de manier waarop je dat doet, heb je zelf in de hand. Of beter gezegd: in je buik.

In jouw buik zit de oplossing. Als jij leert om echt verbinding te maken met je buik, voel je de energie weer stromen. Zo kom je weer in die heerlijke flow waarin je ooit zat en kan je leven met meer rust, balans en zelfliefde. Dat sla je toch niet af?

B

Laten we samen even tellen. Niet de wijntjes – ook lekker – maar de pijntjes. Letterlijk en figuurlijk.

Want hoe vaak komt het voor dat je het gevoel hebt dat de dag al weer voorbijgevlogen is?

Hoe vaak heb jij je innerlijke stem genegeerd of het zwijgen opgelegd?

Hoeveel boeken heb je al uitgelezen? Je hebt er vast nog heel veel op je lijstje staan, maar: geen tijd! Je moet door.

Hoe vaak ben je vol goede moed gestart met het eten van gezonde voeding? Weer een dieet en de zoveelste sapkuur. Maar de chocolade roept en druivensap met alcohol is toch écht te lekker.

Hoe vaak ben jij je geduld verloren en uitgevallen tegen je kinderen, partner of zelfs collega’s?

Hoe vaak kies jij voor de makkelijkste weg, tenminste als het over jezelf gaat? Geen make-up’je, even snel een borstel door je haar en door! Het zorgen voor anderen gaat altijd voor.

Hoe vaak geniet jij intens van seks? (Ja dat vraag ik echt)

Vroeger, toen ik nog dacht dat ik moest dealen met mijn buik-uitdagingen omdat het nou eenmaal bij me hoort, waren de aantallen op dit lijstje hoger dan de collectie schoenen in mijn kast. En vertrouw me op mijn woord, dat zijn er héél veel. Nu is het mijn missie om jou die vraag te stellen die niemand je durft te stellen. De vraag waarvan het antwoord leidt tot inzicht. De eerste stap op weg naar de – weer lekker in je vel – jij. Volledig in je kracht. Met alles wat daarbij hoort. Ongemakken of zelfs pijn, maar ook dromen en doelen.

Laat mij je helpen:

Jezelf weer mooi, fit, vol energie en in balans te voelen.

Echt met liefde naar jezelf te kijken ondanks eventuele ongemakken en pijn.

Dat je hoofd en lichaam weer als één voelen; met elkaar in verbinding staan.

Weer bewust te leven.

En stevig en vol kracht in je schoenen te staan.

Leven met Endometriose

Ook als je op zoek bent naar een manier om te leven met Endometriose kan ik je helpen.

SELFMADE Methode©

Een authentiek leven met meer rust, acceptatie en zelfliefde.

Ik heb mijn buik vol van gevoel. Van liefde én van mijn missie: het begeleiden van vrouwen die niet meer in verbinding zijn met hun buik, oftewel hun gevoel. Hierin heb ik speciale aandacht voor buikzaken. Ik ben de coach die is gespecialiseerd in Endometriose, maar ook in andere buikklachten zoals PMS (Premenstrueel syndroom), het verdragen van heftige menstruaties of overgangsklachten.

Door mijn opleidingen Holistisch Coachen & trainer hormoonfactor, mijn jarenlange zoektocht en mijn ervaringen heb ik de SELFMADE methode ontwikkeld. Hierin combineer ik mijn kennis, ervaring en praktische aanpak met een holistische visie. Mijn programma bestaat uit een aantal stevige bouwstenen. Ik leer je wat de invloed is van hormonen en hoe je die onder controle kunt krijgen. Maar ook hoe je grip kunt krijgen op je gedachten, emoties en energie. We gaan samen aan de slag met je ademhaling, voeding en beweging. Want door bewustwording en acceptatie kan jij weer in verbinding komen met je gevoel. Je leert vanuit liefde naar jezelf te kijken. Zo ervaar jij meer rust en ruimte om je leven op jouw manier te creëren. Met alles wat daarbij hoort. Ook ongemakken en zelfs pijn.

Luister naar je onderbuikgevoel. Is dit iets voor jou? Een gratis kennismaking kost je maar één berichtje. Daar heb je wel even tijd voor toch? Ik ben benieuwd naar je verhaal en luister met liefde naar je.

 

Wie is deze expert in buikzaken?

Margje Reijs-Scheijgrond. Holistische lifestyle & hormoonfactor coach voor vrouwen en vakspecialist voor vrouwen met Endometriose en andere buikzaken. Ik heb mijn buik vol van gevoel. Van liefde én van mijn missie: het begeleiden van vrouwen die niet meer in verbinding zijn met hun buik, oftewel hun gevoel. Hierin heb ik speciale aandacht voor buikzaken. Ik ben de coach die is gespecialiseerd in Endometriose, maar ook in andere buikklachten zoals PMS (Premenstrueel syndroom), het verdragen van heftige menstruaties of overgangsklachten.

 

In 2010 – na twaalf pijnlijke jaren – kreeg ik de diagnose Endometriose. Een zoektocht begon. Dankzij uiteenlopende therapieën, coaching en opleidingen sta ik nu in mijn kracht. Ik luister naar mijn onderbuikgevoel, sta in verbinding met mijn hart en geef mijn ziel een stem. De stem waarmee ik jou wil helpen.

Wat zeggen anderen van de begeleiding Margje?

Toen Margje de opleiding deed had ik al een traject gevolgd bij haar als proef client. Door een aantal gebeurtenissen het afgelopen jaar  merkte ik dat ik weer wat vastliep, dit in combinatie met mijn hormonen die niet mijn beste vrienden zijn ben ik weer een traject gestart bij Margje. Haar open houding en eerlijkheid zorgen ervoor dat ik mij heel erg op mijn gemak voel, In het vorige traject was het voelen al even aangestipt maar daar was ik toen nog niet klaar voor. Margje heeft mij nu echt weer leren voelen en vooral ook leren luisteren naar mijn onderbuik gevoel. Ik heb door haar coaching weer veel stappen gezet. Naast dat het hard werken is op de bank bij Margje, is het ook een heerlijk rust moment, zij start of eindigt altijd met een ademhalingsoefening en echt die zijn een feestje. Ik had hier nooit wat mee maar door de ingesproken oefeningen die zij meegeeft ben ik eindelijk gestart met gewoon eens rustig zitten of liggen op een kussen en doe ik mijn oefeningen.

Saskia

De missie van Margje is een missie die iets gaat veranderen in de behandeling van vrouwen met hormoonklachten. Haar holistische visie en haar eigen methode maken haar tot een pionier. In Nederland is er nog genoeg werk aan de winkel. Margje neemt het voortouw om naast coaching de zorg te informeren over een meer holistische aanpak en diagnostiek. De vrouwen die Margje coacht, zijn vrouwen die zelf ook op iets groots uit zijn in het leven. Margje ziet hun, empowered ze en maakt ze biologisch sterker zodat zij de wereld nog mooier kunnen maken. Margje is ook mijn coach en ben zeer onder de indruk van haar. Ze is verdiepend, authentiek en echt een specialist.

Merle

Strategische business coach en productiviteit expert

De stijl van coaching van Margje is heel down-to-earth en praktisch. Ze kijkt goed naar wat bij jou past en voelt dit goed aan. Gedurende de coaching krijg je goed inzicht in situaties en patronen. Met hele praktische adviezen en oefeningen helpt ze je, je vooraf gestelde doelstelling te bereiken.

Dorien

Ik ben weer in verbinding gekomen met mijn buik!

Margje heeft mij enorm geholpen na een burn-out en vele operaties die ik heb gehad in mijn buik. Na o.a. een miskraam, een verkeerd afgelopen IVF procedure waar mijn darmen zijn geperforeerd, een verwijdering van 1 eierstok en uiteindelijk een hysterectomie (verwijdering baarmoeder) .

Hierdoor was ik de connectie met mijn buik volledig kwijt was. Margje is een fijne gesprekspartner, met veel respect, goed luisterend oor en bruikbare adviezen. Ze is kundig in haar vak. De methodieken die zij heeft ingezet, zoals o.a. ademhalingsoefeningen, heb ik als zeer interessant, passend en bruikbaar ervaren. Ik heb meer energie en ik ervaar nu meer rust.

Annette

Margje is een fijne coach en helpt je doelen te stellen voor jezelf waar je aan wilt werken. Zonder je een bepaalde richting op te sturen laat zij je met goede vragen en opdrachten zelf de antwoorden geven. Daarnaast is Margje heel fijn om mee te praten en voelde ik me helemaal op mijn gemak bij haar

Saskia

Contact

Margje Reijs - Scheijgrond

Kleiweg 23, 1396 HV Baambrugge

Email: info@mrscoachingstudio.nl

Telefoon: 06-24889839

Algemene voorwaarden

Privacy Statement

De eerste stap naar een leven met meer rust, balans & zelfliefde

Meld je aan voor de coaching studio thuis nieuwsbericht (1x per 2 maanden fijne tips). Ontvang nu een GRATIS ademhalingsoefening om te verkennen hoe het is met jouw ademhaling en ervaar de 1e stap naar een leven waarin met meer rust, balans & zelfliefde centraal staan.

Jaa, je bent ingeschreven! Welkom, vanaf nu ontvang je inspiratie in je mailbox.