Jij en jouw endometriose

Als je op zoek bent naar een manier om te leven met Endometriose kan ik je helpen. Want leven met Endometriose is iets wat bij me hoort. Dankzij al mijn kennis en ervaring lukt het me op dagen dat ik prikkelbaar ben, of andere ongemakken heb, om in verbinding te blijven met mijn gevoel. En dat gun ik jou ook. Hoe je dat kan doen, leer je niet in het reguliere zorgtraject. Daar komt dit weinig of niet aan bod. Daarom help ik vrouwen met mijn kennis, mijn eigen verhaal, ervaringen en openheid. Bij mij vind je herkenning en een veilig gevoel. Als coach werk ik met je samen – als twee handen op één buik – zodat jij weer kunt vertrouwen op je onderbuik gevoel en volledig in je eigen kracht komt te staan

Je hebt je buik vol van:

Dat je het soms gewoon even helemaal niet meer ziet zitten.

Regelmatig buikpijn, een opgeblazen gevoel of last van je darmen.

Dat jij je zorgen maakt.

Zo snel vermoeid zijn en jezelf letterlijk bed uit moet slepen.

Het gevoel hebben dat je snel klaagt.

De heftige menstruatieklachten.

De pijn in je onderrug.

Het opgejaagde gevoel en de onrust.

Je korte lontje.

Geen zin hebt in seks en of pijn hebt bij het vrijen.

Je onbegrepen voelen.

 

Kom weer in je kracht. Het is tijd voor jou. Voor jouw lichaam en jouw gevoel. Want dat mag er zijn. Het is de basis van waaruit jij je leven ten volste kunt leven. Want dat kan écht. Je doet jezelf te kort door te denken dat er geen oplossing is, ‘Ik moet er maar mee leven’. Maar dat moet niet! Ja, je moet misschien leven met jouw klachten, maar de manier waarop je dat doet, heb je zelf in de hand. Of beter gezegd: in je buik.

 

In jouw buik zit de oplossing. Als jij leert om echt verbinding te maken met je buik, voel je de energie weer stromen.

Buikfeiten

jaar gemiddeld duurt het voordat je een diagnose krijgt

van de vrouwen die vermoedelijk endometriose hebben of zijn gediagnosticeerd met endo, hebben vermoeidheidsklachten.

Van de vrouwen die vermoedelijk endometriose hebben of zijn gediagnosticeerd met endo, ervaren darmklachten.

van de vrouwen die vermoedelijk endometriose hebben of zijn gediagnosticeerd met endo, hebben hevige en/of pijnlijke menstruaties.

Holistisch lifestyle & hormoonfactor coach

In 2010 – na twaalf pijnlijke jaren – kreeg ik de diagnose Endometriose. Een zoektocht begon. Dankzij uiteenlopende therapieën, coaching en opleidingen sta ik nu in mijn kracht. Ik luister naar mijn onderbuikgevoel, sta in verbinding met mijn hart en geef mijn ziel een stem. De stem waarmee ik jou wil helpen.

SELFMADE Methode© + verdieping endometriose

Door mijn opleidingen Holistisch Coachen & trainer hormoonfactor, mijn jarenlange zoektocht en mijn ervaringen heb ik de SELFMADE methode ontwikkeld. Hierin combineer ik mijn kennis, ervaring en praktische aanpak met een holistische visie. Mijn programma bestaat uit een aantal stevige bouwstenen die ik speciaal heb aangepast voor vrouwen met endometriose. Ik leer je wat de invloed is van hormonen en hoe je die onder controle kunt krijgen. Maar ook hoe je grip kunt krijgen op je gedachten, emoties en energie. We gaan samen aan de slag met je ademhaling, voeding en beweging. Want door bewustwording en acceptatie kan jij weer in verbinding komen met je gevoel. Je leert vanuit liefde naar jezelf te kijken. Zo ervaar jij meer rust en ruimte om je leven op jouw manier te creëren. Met alles wat daarbij hoort. Ook ongemakken en zelfs pijn.

Laat mij je helpen om:

Jezelf weer mooi en in balans te voelen.

Echt met liefde naar jezelf te kijken ondanks eventuele ongemakken en pijn.

Dat je hoofd en lichaam weer als één voelen; met elkaar in verbinding staan.

Weer bewust te leven.

En stevig en vol kracht in je schoenen te staan.

Wat zeggen anderen over Margje?

Ik ben weer in verbinding gekomen met mijn buik!

Margje heeft mij enorm geholpen na een burn-out en vele operaties die ik heb gehad in mijn buik. Na o.a. een miskraam, een verkeerd afgelopen IVF procedure waar mijn darmen zijn geperforeerd, een verwijdering van 1 eierstok en uiteindelijk een hysterectomie (verwijdering baarmoeder) .

Hierdoor was ik de connectie met mijn buik volledig kwijt was. Margje is een fijne gesprekspartner, met veel respect, goed luisterend oor en bruikbare adviezen. Ze is kundig in haar vak. De methodieken die zij heeft ingezet, zoals o.a. ademhalingsoefeningen, heb ik als zeer interessant, passend en bruikbaar ervaren. Ik heb meer energie en ik ervaar nu meer rust.

Annette

Na jaren zelf aan te modderen met mijn endometriose kwam Margje via via op mijn pad. Door de vragen die zij stelt, de oefeningen die je doet in de gesprekken hebben mij veel inzichten opgeleverd, ik ben niet de endometriose maar Mirjam met endometriose, het is aan mij hoeveel impact dit krijgt op mijn leven. Naast de coaching gesprekken over hoe ik mijn leven kan inrichten met endometriose zijn we ook aan de slag gegaan met voeding, beweging, ademhaling en ontspanning. Echt het totaal plaatje. Ze is echt een vak vrouw en door haar eigen ervaringen voelt het heel vertrouwd.

Mirjam

Contact

Margje Reijs - Scheijgrond

Kleiweg 23, 1396 HV Baambrugge

Email: info@mrscoachingstudio.nl

Telefoon: 06-24889839

Algemene voorwaarden

Privacy Statement

De eerste stap naar een leven met meer rust, balans & zelfliefde

Meld je aan voor de coaching studio thuis nieuwsbericht (1x per 2 maanden fijne tips). Ontvang nu een GRATIS ademhalingsoefening om te verkennen hoe het is met jouw ademhaling en ervaar de 1e stap naar een leven waarin met meer rust, balans & zelfliefde centraal staan.

Jaa, je bent ingeschreven! Welkom, vanaf nu ontvang je inspiratie in je mailbox.