LUISTER NAAR DE PODCAST.

Mijn droom project, een podcast serie over endometriose. Waarin we deskundige professionals aan tafel hebben gericht op de medische kant tot aan een gezonde leefstijl, van emotionele ondersteuning tot aan zelfliefde, van net de diagnose tot en met de overgang. Waarin we ook onderwerpen  bespreken die anno 2022 helaas nog steeds taboe zijn zoals seksualiteit, pijntrauma en ongewenst kinderloos. Samen met Noor Paridaans gynaecoloog gespecialiseerd in endometriose presenteer ik deze podcast.

WELKOM BIJ  DE BUIKZAKEN PODCAST

De podcast serie die gemaakt wordt door vrouwen voor vrouwen, voor de vrouw die endometriose heeft of het vermoeden. Maar ook voor haar omgeving en de geïnteresseerde zorgprofessional.

Waar regulier en complementaire zorg elkaar ontmoeten. Waarin je voorzien wordt van waardevolle informatie over leven met endometriose. Wat staat je te wachten, voor welke uitdagingen kom je te staan en hoe neem jij de regie over je leven terug en hou je deze?  Jij bent de baas.

{

Samen met Noor Paridaans, gynaecoloog gespecialiseerd in endometriose, werkzaam bij De Nederlandse Endometriose Kliniek presenteer ik deze podcast.

Elke aflevering bespreken we diverse topics die jou en je omgeving kunnen supporten en inspireren Gericht op de medische kant tot aan een gezonde leefstijl, van emotionele ondersteuning tot aan zelfliefde, van net de diagnose tot en met de overgang. Waarin we ook niet schuw zijn om onderwerpen te bespreken die anno 2022  helaas nog steeds taboe zoals seksualiteit, pijntrauma en ongewenst kinderloos.

Noor en ik nodigen je uit voor de buikzaken podcast laat je inspireren en informeren.

Luister naar de PODCAST

Als eerste op de hoogte….

Meld je aan voor de nieuwsbrief om als eerste op de hoogte te zijn van een nieuwe podcast.

Contact

Margje Reijs - Scheijgrond

Kleiweg 23, 1396 HV Baambrugge

Email: info@mrscoachingstudio.nl

Telefoon: 06-24889839

Algemene voorwaarden

Privacy Statement

De eerste stap naar een leven met meer rust, balans & zelfliefde

Meld je aan voor de coaching studio thuis nieuwsbericht (1x per 2 maanden fijne tips). Ontvang nu een GRATIS ademhalingsoefening om te verkennen hoe het is met jouw ademhaling en ervaar de 1e stap naar een leven waarin met meer rust, balans & zelfliefde centraal staan.

Jaa, je bent ingeschreven! Welkom, vanaf nu ontvang je inspiratie in je mailbox.