Dagworkshop jij en jouw endometriose: 20 mei

Ben jij er klaar voor om op een heerlijke plek met gelijkgestemde vrouwen aan de slag te gaan met jouw endometriose? Vanuit positiviteit, in verbinding, elkaar inspireren en motiveren.. Wil je zelf met je endometriose aan de slag en vanuit liefde naar jezelf te kijken. Zodat jij meer rust en ruimte ervaart om je leven op jouw manier te creëren. Met alles wat daarbij hoort. Ook ongemakken en zelfs pijn? Dan is deze dag echt iets voor jou.

WAT LEVERT DEZE DAG JE OP?

Een heerlijke dag voor jezelf, waarin we elkaar kunnen inspireren en motiveren.

Vertel ik meer over leefstijl en endometriose.

Laat ik je kennis maken met de kracht van je ademhaling, hoe jij deze op jouw manier kan inzetten.

Een gezellig workshop met veel persoonlijke aandacht, positiviteit en plezier.

Een kleine intieme groep gelijkgestemde vrouwen (10-15 deelnemers).

Je gaat naar huis met kennis en tools die jij kan inzetten in jouw leven met endometriose.

En misschien wel het belangrijkste, een heerlijke dag me-time die ervoor zorgt dat je met veel energie, focus en diepe ontspanning naar huis gaat.

Let op: beperkt aantal plekken

WAAR IS DEZE DAG?

Deze dag vindt plaats op mijn favoriete plek hier in de omgeving. Een fijne plek in de natuur op een steenworpafstand van Amsterdam:

Atelier Vert
Kanaaldijk West 1
1391HT Abcoude
Tijd: 10.00-16.00

Investering: Meld je aan voor 1 april dan is er een early bird van €100,-  na 1 april €125 

B

Margje Reijs-Scheijgrond, holistisch lifestyle-hormooncoach voor vrouwen

Ik ben Margje Reijs-Scheijgrond, moeder van 2 prachtige kinderen, holistisch lifestyle-hormoon coach voor vrouwen en ervaringsdeskundige. 

In 2010 – na twaalf pijnlijke jaren – kreeg ik de diagnose Endometriose. Een zoektocht begon. Dankzij uiteenlopende therapieën, coaching en opleidingen sta ik nu in mijn kracht. Ik luister naar mijn onderbuikgevoel, sta in verbinding met mijn hart en geef mijn ziel een stem. De stem waarmee ik jou wil helpen.

Ik ben ervan overtuigd dat lichamelijke en mentale gezondheid met elkaar verbonden zijn.

Ik combineer mijn kennis, ervaring en praktische aanpak met een holistische visie. Ik leer je wat de invloed is van hormonen en hoe je die onder controle kunt krijgen. Maar ook hoe je grip kunt krijgen op je gedachten, emoties en energie. We gaan samen aan de slag met je ademhaling, voeding en beweging. Want door bewustwording en acceptatie kan jij weer in verbinding komen met je gevoel. Je leert vanuit liefde naar jezelf te kijken. Zo ervaar jij meer rust en ruimte om je leven op jouw manier te creëren. Met alles wat daarbij hoort. Ook ongemakken en zelfs pijn.

Dagworkshop 21 mei

Dagelijks begeleid ik vrouwen in een leven met rust, balans en zelfliefde. Hierin hebben de vijf praktische bouwstenen ademhaling, voeding, bewegen, ontspanning en hormonen een grote plek. Tijdens deze dagworkshop wil ik je graag laten kennis maken in wat deze bouwstenen voor jou zouden kunnen betekenen.

Heb jij je buik vol van:

Het opgejaagde gevoel en de onrust

Geleefd te worden

Stress

Je lichaamsgewicht dat continu schommelt.

Het gevoel dat je leegloopt en de vermoeidheid.

De gedachtes die niet stoppen.

Milde of zware buikzaken zoals: last van een opgeblazen gevoel, wisselende stoelgang, klachten rondom de menstruatiecyclus of klachten na aanleiding van een keizersnede, bevalling of andere buikoperatie.

Overgangsklachten…

En ben jij er klaar voor om op een heerlijke plek met gelijkgestemde vrouwen een leerzame dag te beleven….. Dan is deze dag echt iets voor jou.

WAT LEVERT DEZE DAG JE OP?

Een heerlijke dag voor jezelf, waarin ik je meeneem hoe jij jouw eigen leefstijl kan creëren.

Vertel ik meer over de meest voorkomende hormoondisbalans klachten

Laat ik je kennis maken met de kracht van je ademhaling, hoe jij deze op jouw manier kan inzetten.

Een gezellig workshop met veel persoonlijke aandacht, gezelligheid, positiviteit en plezier.

Een kleine intieme groep gelijkgestemde vrouwen (10-20 deelnemers).

Je gaat naar huis met kennis en tools die jij kan inzetten in jouw leven.

En misschien wel het belangrijkste, een heerlijke dag me-time die ervoor zorgt dat je met veel energie, focus en diepe ontspanning naar huis gaat.

WAAR IS DEZE DAG?

Deze dag vindt plaats op mijn favoriete plek hier in de omgeving. Een fijne plek in de natuur op een steenworpafstand van Amsterdam:

Atelier Vert
Kanaaldijk West 1
1391HT Abcoude
Tijd: 10.00-16.00

Investering: Meld je aan voor 1 april dan is er een early bird van €100,-  na 1 april €125 

Margje Reijs-Scheijgrond, holistisch lifestyle-hormooncoach voor vrouwen 

Ik ben Margje Reijs-Scheijgrond, moeder van 2 prachtige kinderen, holistisch lifestyle-hormoon coach voor vrouwen en ervaringsdeskundige. Ik ben ervan overtuigd dat lichamelijke en mentale gezondheid met elkaar verbonden zijn. Ik combineer mijn kennis, ervaring en praktische aanpak met een holistische visie. Ik ben er voor vrouwen die in hun eigen kracht willen staan. Vrouwen zoals jij en ik. Vrouwen die vrouw zijn, maar zich zo niet voelen. Hardwerkende vrouwen die doorgaan en niet klagen. En vrouwen met de motivatie: ‘wat moet dat moet’. Want die vrouwen kampen vaak met hormonale klachten en klachten zoals stress, libidoverlies, vermoeidheid en prikkelbaarheid. Zij denken dat er geen oplossing is, ‘Ik moet er maar mee leven’. Maar dat moet niet! Ja, je moet leven met jouw klachten, maar de manier waarop je dat doet, heb je zelf in de hand. Of beter gezegd: in je buik.

Geef je nu op voor één van de live dagen!

Welke live dag wil je bij zijn?

7 + 10 =

Contact

Margje Reijs - Scheijgrond

Kleiweg 23, 1396 HV Baambrugge

Email: info@mrscoachingstudio.nl

Telefoon: 06-24889839

Algemene voorwaarden

Privacy Statement

De eerste stap naar een leven met meer rust, balans & zelfliefde

Meld je aan voor de coaching studio thuis nieuwsbericht (1x per 2 maanden fijne tips). Ontvang nu een GRATIS ademhalingsoefening om te verkennen hoe het is met jouw ademhaling en ervaar de 1e stap naar een leven waarin met meer rust, balans & zelfliefde centraal staan.

Jaa, je bent ingeschreven! Welkom, vanaf nu ontvang je inspiratie in je mailbox.